Bedrijfs Kunst-Collecties

Een goed samengestelde collectie moderne kunst kan zowel intern naar personeel, als extern naar klanten en prospects voor u als bedrijf succesvol communiceren.
0102148275

Kunst versterkt kwaliteit, stijl en imago. Kunst stimuleert ook creativiteit en communicatie over interne visie of beleid of externe actuele maatschappelijke discussies over de normen en waarden van sociaal duurzaam samenleven (communiceren, produceren en consumeren)
Juist daarom is het interessant om samen met u, afgestemd op het imago, stijl, smaak, visie en budget een passende invulling te geven aan de functie van moderne kunst in uw bedrijfsinterieur.

Of u nu een collectie opbouwt door koop, dan wel lease/huur, in beide gevallen kunt u de uitstraling van uw collectie ook laten doorklinken in uw bedrijfsdrukwerk, media- of reclame, relatiegeschenken of creatieve brainstormsessies met kunstenaars voor product-innovaties.

0102148518

Naast bestaande kunstwerken kunt u ook een kunstwerk als schilderij, sculpture of videopresentatie, specifiek afgestemd op uw wensen en eventueel in samenspel met de architectuur van het gebouw, in opdracht laten vervaardigen .

Ook uw bedrijf kan een ‘Peter Stuyvesant’- of ‘Saatchi & Saatchi’ collectie als sociaal duurzame investering geleidelijk verwerven mits inhoudelijk en budgetair evenwichtig opgebouwd.

Uw kunstcollectie, communicatiemiddel voor uw sociaal duurzame visie en beleid